Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Ανακοίνωση !!!

Αύριο Πέμπτη 4 Μαρτίου, συνάντηση στην αίθουσα 10 τo προτελευταίο διάλειμμα.

  1. Πρέπει να έχουμε φέρει μέχρι την επόμενη τετάρτη 11/3/2009 την επόμενη δόση της συμμετοχής μας, 200 €. Το υπόλοιπο (περίπου 100 €) πρέπει να το καταβάλουμε μέχρι τις 29/3/2009. Τώρα αν θέλει κανείς να τα φέρει όλα μαζί μέχρι την τετάρτη ... κανένα πρόβλημα.
  2. Να προτείνει καθένας ποιον θα ήθελε μαζί του στο δωμάτιο. Ένα χαρτί από τον καθένα ποιον θα ήθελε εκείνος. Διαφορετικά αποφασίζουν οι συνοδοί ...
  3. Δεν έχουν φέρει όλοι φωτοτυπία της ταυτότητας. Να το φροντίσουν.
  4. Έχουν φροντίσει όλοι για την "Ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης"; Να έχετε υπόψη ότι είναι δωρεάν και απαιτούνται 2 με 3 βδομάδες για την έκδοση της. Όσοι δεν θα έχουν μέχρι τότε να γνωρίζουν ότι θα κάνουν ιδιωτική ασφάλεια που κοστίζει (10-15 €) . Δεν θα ταξιδέψει κανείς χωρίς ταξιδιωτική ασφάλεια.
  5. Όρος από το ξενοδοχείο (επειδή εκεί είναι Γερμανία ... και εμείς είμαστε μαθητές): Καταβάλλουμε με την είσοδο μας στο ξενοδοχείο 25 € έκαστος για εγγύηση ζημιών, και με το που αδειάζουμε το δωμάτιο και είναι όπως το παραλάβαμε μας τα επιστρέφουν.
  6. Στην ολοήμερη εκδρομή στις Βαυαρικές Άλπεις ,που συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα σας ενημερώνουμε ότι θα έχει και ξεναγό. Γίνονται προσπάθειες για ελληνόφωνο, διαφορετικά θα είναι αγγλόφωνος.
  7. Οριστικοποιήθηκε το ποιοι θα είναι συνοδοί: Ο Γιάννης, ο Δημήτρης και η Μάγδα. Ξέρετε τώρα ποιους θα βαράτε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου